Гостем і Шустера, і Кисельова стане Тігіпко

11 Листопада 2011
8325
11 Листопада 2011
11:31

Гостем і Шустера, і Кисельова стане Тігіпко

8325
Гостем і Шустера, і Кисельова стане Тігіпко

11 листопада в ефірі Першого національного у програмі «Шустер live» говоритимуть на тему: «Де взяти гроші?». Про це повідомляє прес-служба.

 

Гостями програми стануть Сергій Тігіпко, віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики України; Петро Порошенко, голова ради Національного банку України, міністр закордонних справ України (2009-2010); Володимир Лавренчук, голова правління комерційного банку; Олександр Пасхавер, президент Центру економічного розвитку; Антон Шаперенков, заступник голови правління і директор з роздрібного бізнесу комерційного банку.

«Шустер live» вийде о 21:25.

 

У свою чергу у «Великій політиці» на «Інтері» обговорюватимуть такі теми:

 

- Економіка зростає, а грошей нема? Що спільного між збірною України по футболу та збірною командою українського уряду? Хто стане капітаном урядової команди у випадку відставки Миколи Азарова? Чому уряд звітує про економічне зростання, а грошей на соціалку нема? І за що віце-прем'єра України з соціальної політики отримав жовту картку від президента? Про це і не тільки у розмові з Сергієм Тігіпком.

 

- «Україна - Німеччина» - розбір польотів та чи пройшов «"Олімпійський» бойове хрещення грою? Колишній тренер української збірної Олексій Михайличенко поділиться першими враженнями від сьогоднішнього матчу.

 

- Революція кличе. Як українські комуністи та націоналісти відсвяткували річницю 7-го листопада? І чи буде в Україні справжня революція?

 

- Донецьк та донецькі: де правда, а де стереотип про них сьогодні, після 50 років після створення Донецько-Криворіжської республіки і народження самого слова Донецьк?

 

- З космосу - у політику - і назад. Чи вартий політ на орбіту того, аби відмовитися від посади посла Росії в НАТО? Про це розповість Юрій Батурин.

 

«Велика політика з Євгеном Кисельовим» вийде о 20.35.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8325
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
top_gir
4570 дн. тому
шо такое, гости закончились?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду