detector.media
11.11.2011 11:31
Гостем і Шустера, і Кисельова стане Тігіпко

11 листопада в ефірі Першого національного у програмі «Шустер live» говоритимуть на тему: «Де взяти гроші?». Про це повідомляє прес-служба.

 

Гостями програми стануть Сергій Тігіпко, віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики України; Петро Порошенко, голова ради Національного банку України, міністр закордонних справ України (2009-2010); Володимир Лавренчук, голова правління комерційного банку; Олександр Пасхавер, президент Центру економічного розвитку; Антон Шаперенков, заступник голови правління і директор з роздрібного бізнесу комерційного банку.

«Шустер live» вийде о 21:25.

 

У свою чергу у «Великій політиці» на «Інтері» обговорюватимуть такі теми:

 

- Економіка зростає, а грошей нема? Що спільного між збірною України по футболу та збірною командою українського уряду? Хто стане капітаном урядової команди у випадку відставки Миколи Азарова? Чому уряд звітує про економічне зростання, а грошей на соціалку нема? І за що віце-прем'єра України з соціальної політики отримав жовту картку від президента? Про це і не тільки у розмові з Сергієм Тігіпком.

 

- «Україна - Німеччина» - розбір польотів та чи пройшов «"Олімпійський» бойове хрещення грою? Колишній тренер української збірної Олексій Михайличенко поділиться першими враженнями від сьогоднішнього матчу.

 

- Революція кличе. Як українські комуністи та націоналісти відсвяткували річницю 7-го листопада? І чи буде в Україні справжня революція?

 

- Донецьк та донецькі: де правда, а де стереотип про них сьогодні, після 50 років після створення Донецько-Криворіжської республіки і народження самого слова Донецьк?

 

- З космосу - у політику - і назад. Чи вартий політ на орбіту того, аби відмовитися від посади посла Росії в НАТО? Про це розповість Юрій Батурин.

 

«Велика політика з Євгеном Кисельовим» вийде о 20.35.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY