«Інтер» покаже стрічку Star Media «Биття серця»

9 Листопада 2011
17109
9 Листопада 2011
11:15

«Інтер» покаже стрічку Star Media «Биття серця»

17109
«Інтер» покаже стрічку Star Media «Биття серця»

20 листопада на каналі «Інтер» відбудеться прем'єра мелодрами компанії Star Media «Биття серця». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, автори сценарію «Биття серця» - Сергій Лисенко, Микола Михайлов, Еліонора Пащенко, режисер - Сергій Лисенко, продюсери Лариса Журавська та Влад Ряшин.

 

За сюжетом стрічки, після серцевого нападу Ніна Ільїна, молода успішна жінка, дізнається, що смертельно хвора. І тоді вона вирішує, що повинна допомогти своїм близьким зрозуміти: не можна жити тільки за велінням розуму: «Спочатку рідні сприймають її поведінку, як бажання зруйнувати їхнє життя, але потім розуміють і приймають це. На щастя, з'ясовується, що діагноз був поставлений помилково, просто Ніна володіє унікальним даром - її серце передчуває небезпеку для близьких їй людей. Усвідомивши це, вона розуміє, що в змозі запобігти будь-якому лиху. У житті сім'ї Ільїних починається новий щасливий етап».

 

20 листопада «Інтер» покаже усі чотири серії фільму - о 18:00 та після програми «Подробиці тижня» о 20:55.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду