Савік Шустер вестиме в Росії прямоефірний проект на РБК-ТВ

4 Листопада 2011
13820
4 Листопада 2011
11:47

Савік Шустер вестиме в Росії прямоефірний проект на РБК-ТВ

13820
Проект в ефірі всього місяць
Савік Шустер вестиме в Росії прямоефірний проект на РБК-ТВ

Савік Шустер погодився взяти участь у громадському проекті телеканалу РБК-ТВ про відносини бізнесу і влади в сучасній Росії. Про це повідомила прес-служба «Савік Шустер студії». Шустер працюватиме у проекті у якості автора і ведучого

 

«Мета проекту - відкритий для суспільства діалог бізнесу і політиків, тих, хто створює національне багатство і тих, хто його  ділить», - йдеться у прес-релізі.

 

Програма виходитиме у прямому ефірі щонеділі о 17.45 за московським часом. Планується, що в ефір вийде п'ять випусків - з 6 листопада до 5 грудня.

 

«Чому Росія? Тому, що Росія - це завжди цікаво. Тому, що сьогодні більшість з того, що відбувається в світі залежить від Росії. Мені цікава реакція російського суспільства на громадсько-політичні і соціальні формати», - зазначив Савік Шустер.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13820
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Читач
4557 дн. тому
Ничего личного, только бизнес. Про этого "принципиального борца" за свободу слова давно все понятно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду