Савік Шустер: Олександр Любимов хоче, щоб я працював на РБК, я не проти

20 Листопада 2011
12343
20 Листопада 2011
09:53

Савік Шустер: Олександр Любимов хоче, щоб я працював на РБК, я не проти

12343
Савік Шустер: Олександр Любимов хоче, щоб я працював на РБК, я не проти

Савік Шустер продовжить переговори щодо співпраці з  РБК-ТВ після виборів у Росії. Про це тележурналіст сказав в інтерв`ю OpenSpace.Ru. 

 

«У РБК є бажання продовжити співпрацю, але після виборів. Зараз про це говорити передчасно - ще належить обговорювати і формат, і всі деталі, як це буде виглядати. Це в майбутньому. Пройдуть вибори, і подивимося, що буде відбуватися в телевізійних колах», - сказав тележурналіст. І додав: «Олександр Любимов (новий генеральний директор телеканалу. - ТК) хоче, щоб я працював на РБК, я не проти».

 

Розповідаючи про початок співпраці в рамках проекту «Прямий ефір з Савіком Шустером», ведучий зазначив, що проект був недешевий для каналу, а він сам погодився робити його «за символічну винагороду, розуміючи, що це свого роду експеримент». 

 

«Цей цикл з п'яти програм не був тісно приурочений до передвиборної кампанії. Це була зустріч бізнесу і політиків, де нам хотілося зрозуміти, що треба бізнесу і що можуть запропонувати політики. Враховуючи передвиборну атмосферу, політики не завжди утримувалися від передвиборних обіцянок. В принципі сказати, що це викликало величезний інтерес обох сторін, - складно. Хоча з точки зору телевізійної оцінювати формат зараз дуже важко, тому що дві програми нічого не значать», - сказав екс-ведучий «Прямого ефіру з Савіком Шустером»

 

Відповідаючи на запитання журналіста OpenSpace.Ru щодо того, чому йому цікаво повернутися на нинішнє російське ТБ, пан Шустер зазначив, що ним керувала журналістька цікавість: «Я ж як-не-журналіст. І в момент передвиборної кампанії, коли загострюються політичні відчуття, цікаво було спостерігати за тим, що відбувається, в безпосередній близькості. Це, безсумнівно, додає, а не збавляє досвіду. Тому з професійної точки зору у мене не було ніякого сумніву в цьому проекті».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Савік Шустер розпочав роботу угромадському проекті телеканалу РБК-ТВ про відносини бізнесу і влади в сучасній Росії «Прямий ефір з Савіком Шустером». Програма виходила у прямому ефірі щонеділі о 17.45 за московським часом. Після двох випусків проект призупинили.  Як повіломили  російські ЗМІ, програму закрито через відсутність інтересу аудиторії до виборів, небажання представників «Єдиної Росії» та перших осіб інших партій брати участь, а також через велику вартість проекту.

 

 «Детектор медіа» 

Фото - http://www.3s.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12343
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду