Гостем Шустера стане Олексій Венедиктов, Кисельова – Ренат Кузьмін

28 Жовтня 2011
9661
28 Жовтня 2011
11:45

Гостем Шустера стане Олексій Венедиктов, Кисельова – Ренат Кузьмін

9661
Гостем Шустера стане Олексій Венедиктов, Кисельова – Ренат Кузьмін

28 жовтня в ефірі Першого національного у програмі «Шустер live» обговорюватимуть тему «На Західному фронті без змін?». Про це йдеться на сайті «Савік Шустер студії».

 

Гостями ток-шоу стануть: Олексій Венедиктов, головний редактор радіостанції «Ехо Москви»; Наталія Королевська, народний депутат, «БЮТ-Батьківщина»; Вадим Карасьов, лідер партії «Єдиний Центр»; Олена Бондаренко, народний депутат, Партія регіонів; Олексій Плотніков, народний депутат, Партія регіонів; Кость Бондаренко, голова правління Інституту української політики; Роман Шпек, голова постійного представництва України в ЄС (2000-2007), міністр економіки України (1993-1995).

 

Спеціальний гість програми - британський гурт Smokie.

 

Ток-шоу «Шустер live» виходить о 21:25.

 

У свою чергу у програмі «Інтера» «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» говоритимуть на такі теми:

 

- Юліні справи. Чому проти вже засудженої Юлії Тимошенко з'являються нові справи? Що змінять апеляції її адвокатів? І чи є у неї шанс взяти участь у виборах 2012-го року? Перший заступник Генерального прокурора України Ренат Кузьмін - відповість на запитання Великої політики.

 

- Хелоуін по-українськи. Чому ледь не кожного року, напередодні свята злих духів і нечистої сили, ситуація у вітчизняній політиці накаляється? Чому українські фільми провалюються на «Молодості», але отримують нагороди у Каннах?

 

- Європейський висновок. Що означає для країни прийняття Європарламентом резолюції по Україні? Чому в одному й тому ж тексті одні бачать невдоволення ЄС та останнє попередження Януковичу, а інші - велику дипломатичну перемогу української влади?

 

- В космос - через політику. Спеціальний гість програми - російський льотчик-космонавт, журналіст, колишній помічник Горбачова та Єльцина і просто людина енциклопедичних знань - Юрій Батурин. Чи вартий космос того, аби залишити державну службу?

 

«Велика політика» розпочинається о 23:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду