Стадіон «Олімпійський» шукає журналіста, а Могилянка – головного редактора

28 Жовтня 2011
4863
28 Жовтня 2011
11:13

Стадіон «Олімпійський» шукає журналіста, а Могилянка – головного редактора

4863
Стадіон «Олімпійський» шукає журналіста, а Могилянка – головного редактора

Національний спортивний комплекс «Олімпійський» шукає журналіста-чоловіка віком 25-32 років з вищою освітою та досвідом роботи в кадрі. Така вакансія розміщена на сайті job.ukr.net.

 

Також журналіст повинен мати досвід роботи у спортивній журналістиці, приємну зовнішність і харизму.

 

До його обов'язків входитиме: створення інформаційних приводів, висвітлення подій на НСК, створення відеосюжетів, розробка інтерв'ю для сайту та журналу.

 

А от видавничому дому «Києво-Могилянської академії» потрібний головний редактор, йдеться на сайті вакансій work.ua. Кандидат на цю посаду повинен мати філологічну освіту, досвід роботи у книжному видавництві. Редактор видавництва займатиметься організацією публічних заходів, зв'язками з громадськістю та редагуванням текстів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду