«Новый регион» занепокоєний погрозами Василя Кисельова. Депутат це спростовує і хоче судитися

21 Жовтня 2011
16206
21 Жовтня 2011
18:15

«Новый регион» занепокоєний погрозами Василя Кисельова. Депутат це спростовує і хоче судитися

16206
«Новый регион» занепокоєний погрозами Василя Кисельова. Депутат це спростовує і хоче судитися

Російське інформаційне агентство «Новый регион» стверджує, що народний депутат від Партії регіонів Василь Кисельов заявив, що домагатиметься закриття видання за допомогою силових структур. Про це йдеться на сайті «Нового гегиона».

 

Як пише видання, пан Кисельов вимагав спростування матеріалу з його коментарем про те, що вирішальну роль у призначенні нового прем'єр-міністра Криму зіграє думка Віктора Януковича, хоча за Конституцією кандидатуру має визначати парламент автономії. У кількох телефонних дзвінках до редакції депутат погрожував журналістам, наголошує видання.

 

«"Я понимаю тех людей, кто журналистам пробивает головы", - говорил Киселев. Вечером в четверг депутат вновь связался с журналистом агентства и объявил, что будет добиваться прекращения работы РИА "Новый Регион". "Вызов принят, будем воевать", - сказал Киселев. "Я постараюсь всеми силами прикрыть сайт. Я знаю, что пытались, не получилось, - я попытаюсь сделать", - добавил представитель Партии регионов. Киселев уточнил, что зарегистрирует в Верховной Раде проект закона об уголовной ответственности для журналистов за клевету», - пише «Новый регион» і стверджує, що має аудіозапис усіх розмов з депутатом.

 

У коментарі «Детектор медіа» Василь Кисельов сказав, що не давав інтерв'ю (коментаря) «Новому региону». «Як би ви вчинили, якби не давали інтерв'ю? 19 жовтня я інтерв'ю не давав, ні з ким з журналістів не спілкувався. Вони нібито від мого імені пишуть інтерв'ю, я почав вимагати від них, щоб вони зняли цю інформацію, бо інтерв'ю я їм не давав. І, по-друге, дайте спростування. Мені кажуть, що редакція буде вирішувати, що ставити, що знімати», - сказав пан Кисельов.

 

Він заперечив інформацію інформагентства про те, що він має намір задіяти силові структури. Натомість повідомив, що хоче звертатися до суду: «У мене дах їде від цього всього. Ну як так можна?! Я ні з ким з них не спілкувався. Навіщо вони так вчинили зі мною? Але я не та людина, яка пропустить це. За наклеп журналісти мають відповідати».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16206
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду