CNN і «Репортери без кордонів» оголосили відеоконкурс до Всесвітнього дня свободи преси

18 Жовтня 2011
2725
18 Жовтня 2011
15:30

CNN і «Репортери без кордонів» оголосили відеоконкурс до Всесвітнього дня свободи преси

2725
CNN і «Репортери без кордонів» оголосили відеоконкурс до Всесвітнього дня свободи преси

«Репортери без кордонів» (RSF) спільно з телемережею CNN  оголосили в рамках соціальної реклами національний відео-конкурс серед студентів університетів США.

 

Тема - «Чому ми повинні турбуватися про свободу інформації?». Про це повідомила у понеділок міжнародна неурядова організація.

 

Очікується, що в конкурсі візьмуть участь вихованці понад 100 вишів.

 

Переможців обиратиме міжнародне журі у складі журналістів та борців за права людини.

 

Підсумки конкурсу буде підбито до 3 травня - Всесвітнього дня свободи преси. Того ж дня відео декілька разів показуватимуть наживо в ефірі телемережі CNN  та online.

 

«Ми пишаємося тим, що маємо за партнера з проведення конкурсу CNN,- заявив генеральний секретар «Репортерів без кордонів» Жан-Франсуа Жюльяр. - Наша організація вірить, що свобода інформації  надзвичайно важлива для процвітання демократії і що громадянам слід докладати зусиль, щоб її зберегти. Працювати зі студентами американських коледжів, які є майбутніми лідерами, - чудова справа».

 

«Ми сподіваємося, що цей конкурс допоможе краще зрозуміти важливість свободи інформації, - сказав випусковий редактор міжнародної служби CNN Марк Витейкер.-  CNN віддана тому, щоб створювати для репортерів сприятливе  середовище  в усьому світі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду