detector.media
18.10.2011 15:30
CNN і «Репортери без кордонів» оголосили відеоконкурс до Всесвітнього дня свободи преси

«Репортери без кордонів» (RSF) спільно з телемережею CNN  оголосили в рамках соціальної реклами національний відео-конкурс серед студентів університетів США.

 

Тема - «Чому ми повинні турбуватися про свободу інформації?». Про це повідомила у понеділок міжнародна неурядова організація.

 

Очікується, що в конкурсі візьмуть участь вихованці понад 100 вишів.

 

Переможців обиратиме міжнародне журі у складі журналістів та борців за права людини.

 

Підсумки конкурсу буде підбито до 3 травня - Всесвітнього дня свободи преси. Того ж дня відео декілька разів показуватимуть наживо в ефірі телемережі CNN  та online.

 

«Ми пишаємося тим, що маємо за партнера з проведення конкурсу CNN,- заявив генеральний секретар «Репортерів без кордонів» Жан-Франсуа Жюльяр. - Наша організація вірить, що свобода інформації  надзвичайно важлива для процвітання демократії і що громадянам слід докладати зусиль, щоб її зберегти. Працювати зі студентами американських коледжів, які є майбутніми лідерами, - чудова справа».

 

«Ми сподіваємося, що цей конкурс допоможе краще зрозуміти важливість свободи інформації, - сказав випусковий редактор міжнародної служби CNN Марк Витейкер.-  CNN віддана тому, щоб створювати для репортерів сприятливе  середовище  в усьому світі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY