«Останній герой» у чотири разу перевищив частку слоту

17 Жовтня 2011
10731
17 Жовтня 2011
12:26

«Останній герой» у чотири разу перевищив частку слоту

10731
«Останній герой» у чотири разу перевищив частку слоту

У неділю, 16 жовтня, прем'єра реаліті ICTV «Останній герой» взяла рейтинг 6,33%, частку 16,09% за вибіркою «Вся Україна», аудиторія 14-49, (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine). 

 

За комерційною аудиторією каналу (14-49, вибірка «50 тис.+») показники ще вищі: рейтинг 7,82%, частка 18,84%.

 

Реаліті вийшло у слоті 20:11-21:23 без перерв на рекламу.

 

Проект підвищив середню частку каналу та слоту у порівнянні з минулим тижнем. Адже минулої неділі - 9 жовтня - о цій порі канал мав частку 6% за «Всією Україною» та 4,02% за «50 тис.+». Тоді в цей час виходив ситком «Таксі». Тепер серіал, який Film.ua знімає на замовлення ICTV канал переніс на 23:43.

 

Середня частка ICTV 10-16 жовтня становила 8,62% за «Всією Україною» та 8,41% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, «Останній герой» - це українська адаптація реаліті-шоу за форматом Survivor («Останній герой»). Ведучим шоу є актор Остап Ступка. Зйомки проходили на островах Гібраліон та Мого-Мого у Тихому океані. Участь в «Останньому герої» беруть телеведучі Андрій Куликов (ICTV), Василіса Фролова («1+1», «Савік Шустер студія»), В'ячеслав Варда (Новий канал), Андрій Ковальський (ICTV), Валерія Крук (екс-Кульбаба, М1) та люди інших професій - загалом 18 героїв.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 14-49, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться у глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10731
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4577 дн. тому
Можливо, якби не Василіса-"прекрасна", то і я б дивився. А з нею - не можу. Аж до нудоти доходить. Вона без гриму та з немитою головою радше нагадує хлопця-підлітка, що дозріває. Жах та й годі. Ну і Вася...
здивованому глядачу
4577 дн. тому
А вы хоть раз программы, которые ведет этот персонаж смотрели? Видели как он в эфире партийные задания отрабатывает? Так это канал его в качестве поощрения отправил - халявная турпоездка, так сказать) а он и не подумал, как будет смотреться на фоне молодых красивых тел, да еще со своим псевдомудрствованием в виде занудства - вы все работайте, а я тут поруковожу).Но остальные, особенно девочки, вполне ничего, хотя и переигрывают местами.
Гость
4577 дн. тому
Ещё-бы! Реклама этого последнего героя из-за всех щелей шла. Дошло до того, что во время какого-нибудь фильма всплывающая реклама пол экрана закрывала.
здивований глядач
4578 дн. тому
А якого біса серед молоденьких дівчаток і хлопчиків опинився отой підтоптаний дядько? У програмах у нього тільки краватка на череві випинається, а тут усю "оголену красу" на екрани випхав. Невже такий вже сильний канальний блат, що не могли більш естетичного персонажа підібрати? А цього до "зважених та щасливих", чи що, відправити...
глядач
4578 дн. тому
нічого так вийшла програмка. мені сподобалось. правда, можна було більше україномовних учасників взяти, але, в принципі, може бути.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду