«Подробности» допомогли онкохворій сироті зібрати кошти на операцію

14 Жовтня 2011
9951
14 Жовтня 2011
12:52

«Подробности» допомогли онкохворій сироті зібрати кошти на операцію

9951
«Подробности» допомогли онкохворій сироті зібрати кошти на операцію

Програма телеканалу «Інтер» «Подробности» допомогла Марині Подуст, 15-річній сироті з Одеської області, зібрати кошти на операцію для лікування тяжкої хвороби - саркоми лопатки.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, у «Подробностях» вийшов сюжет кореспондента Андрія Анастасова й оператора Ігоря Мехоношина про благодійну акцію «Копилка доброї надії». Наступного дня після виходу сюжету до лікарні, де лежить Марина Подуст, прийшла жінка і принесла дівчинці 10 тисяч гривень, яких вистачить на операцію.

 

Благодійну акцію «Копилка доброї надії», яка триватиме до 20 жовтня, вже вдруге проводять школярі Одеси, які збирають кошти, щоб допомогти своїм онкохворим ровесникам. Вони здають кишенькові гроші в імпровізовані копилки - трилітрові банки зі щілиною в металевій кришці. Такі копилки є в кожній школі Одеської області. Попередній збір коштів проходив у квітні, тоді школярі зібрали 160 тисяч гривень - усю суму витратили на лікування 23 дітей. Цього разу до акції приєдналися і студенти одеських вишів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду