Бригинець просить Попова демонтувати сцену «Майdан’sу»

13 Жовтня 2011
16469
13 Жовтня 2011
11:11

Бригинець просить Попова демонтувати сцену «Майdан’sу»

16469
Бригинець просить Попова демонтувати сцену «Майdан’sу»

Депутат Київської міської ради, голова Постійної комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець просить голову Київської міської державної адміністрації Олександра Попова розірвати угоду між КМДА і телеканалом «Інтер» щодо проведення на майдані Незалежності танцювального проекту «Майdан's» та зобов'язати організаторів проекту терміново демонтувати обладнання. Про таке своє звернення до пана Попова він повідомив у власному блозі на сайті «Кореспондент.net».

 

«Окрім того, що декорації проекту півроку заважають киянам відпочивати в центрі Києва, туристам обмежують цілісний огляд головної площі столиці, вони ще й заважають громадянам висловлювати своє ставлення до влади на традиційному місці - майдані Незалежності», - пише пан Бригинець.

 

На його думку, співпрацю з телеканалом «Інтер» КМДА використовує як підставу не проводити масових акцій. «А це є не лише порушенням Конституційних прав українців, а й неповага до традицій, які склалися в Києві», - наголошує він.

 

Депутат здивований позицією київської влади, яка виключно для «Майdан'sу» дозволила (розпорядженням КМДА від 09.02.2011 року) не розбирати сцену та декорації. Адже для проведення довготривалих шоу-проектів існують спеціально побудовані, підготовлені об'єкти чи студії (пан Бригинець ставить у приклад «Форт Буаяр» чи «Останній герой»).

 

Нагадаємо, із 3 вересня триває другий сезон танцювального проекту «Майdан's». Перший сезон виходив на «Інтері» з 19 березня по 21 травня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16469
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду