В «Останньому герої» змагатимуться Фролова, Куликов, Варда і екс-Кульбаба

12 Жовтня 2011
13584
12 Жовтня 2011
14:18

В «Останньому герої» змагатимуться Фролова, Куликов, Варда і екс-Кульбаба

13584
В «Останньому герої» змагатимуться Фролова, Куликов, Варда і екс-Кульбаба

Героями реаліті  ICTV «Останній герой» будуть ведучі Андрій Куликов (ICTV), Василіса Фролова («1+1», «Савік Шустер студія»), В'ячеслав Варда (Новий канал), Андрій Ковальський (ICTV) та Валерія Крук (екс-Кульбаба, М1). Про це стало відомо з анонсу проекту, надісланого «Детектор медіа».

 

Участь у шоу також візьмуть боксер В'ячеслав Узелков і гімнастка Стелла Захарова.

 

А також інші переможці кастингу: Сергій Атанасов, Олена Пащенко, Наташа Пугачова, Сергій Лазаренко, Олеся Спєлова, Юлія Лаута, Інна Русан, Олександр Зайома, Катерина Сільченко, Максим Давиденко та Кирило Туриченко.

 

Нагадаємо, «Останній герой» - це українська адаптація реаліті-шоу за форматом Survivor («Останній герой»). Ведучим шоу «Останній герой» є актор Остап Ступка. Зйомки проходили на островах Гібраліон та Мого-Мого у Тихому океані.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду