Ведучою проекту «Сіті» «Дружини футболістів» буде дружина футболіста

11 Жовтня 2011
16228
11 Жовтня 2011
11:26

Ведучою проекту «Сіті» «Дружини футболістів» буде дружина футболіста

16228
Ведучою проекту «Сіті» «Дружини футболістів» буде дружина футболіста

Ведучою нового пізнавально-розважального проекту каналу «Сіті» «Дружини футболістів» стане Олена Федорчук (Кіндзерська) - дружина футболіста Валерія Федорчука. Про це йдеться на сайті «Сіті».

 

Програма вийде у форматі портрета-інтерв'ю з дружинами відомих футболістів у режимі - один день із її життя.

 

Як зазначається, в основі їхніх розповідей не лише історії про те, як непросто бути одруженою зі спортсменом, жити у виснажливому режимі тренувальних та ігрових буднів, займатися нескінченними переїздами, організовуючи при цьому здоровий щоденний побут, а й про зворотній бік футбольного світу: правила поведінки в спортивній тусовці, пошуки молодих перспективних гравців, інтриги конкуруючих команд тощо.

 

Також у програмі планується висвітлити приватне життя українських футболістів: їхні дружини запросять журналістів у свої помешкання і покажуть сімейні машини, якими користуються, одяг та взуття, якому надають перевагу, розкажуть про сімейний бюджет тощо.

 

Олена Федорчук вела прямі трансляції матчів Прем'єр-ліги пляжного футболу України («Спорт 1», «Інтер+», ICTV, Перший національний), була спортивним журналістом та ведучою спортивних новин (Перший національний), програми «Сіті Шопінг» («Сіті»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16228
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ІВАПВАР
4587 дн. тому
"Ведучою проекту «Сіті» «Дружини футболістів» буде дружина футболіста". ДА ЛАДНО!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду