detector.media
11.10.2011 11:26
Ведучою проекту «Сіті» «Дружини футболістів» буде дружина футболіста
Ведучою проекту «Сіті» «Дружини футболістів» буде дружина футболіста

Ведучою нового пізнавально-розважального проекту каналу «Сіті» «Дружини футболістів» стане Олена Федорчук (Кіндзерська) - дружина футболіста Валерія Федорчука. Про це йдеться на сайті «Сіті».

 

Програма вийде у форматі портрета-інтерв'ю з дружинами відомих футболістів у режимі - один день із її життя.

 

Як зазначається, в основі їхніх розповідей не лише історії про те, як непросто бути одруженою зі спортсменом, жити у виснажливому режимі тренувальних та ігрових буднів, займатися нескінченними переїздами, організовуючи при цьому здоровий щоденний побут, а й про зворотній бік футбольного світу: правила поведінки в спортивній тусовці, пошуки молодих перспективних гравців, інтриги конкуруючих команд тощо.

 

Також у програмі планується висвітлити приватне життя українських футболістів: їхні дружини запросять журналістів у свої помешкання і покажуть сімейні машини, якими користуються, одяг та взуття, якому надають перевагу, розкажуть про сімейний бюджет тощо.

 

Олена Федорчук вела прямі трансляції матчів Прем'єр-ліги пляжного футболу України («Спорт 1», «Інтер+», ICTV, Перший національний), була спортивним журналістом та ведучою спортивних новин (Перший національний), програми «Сіті Шопінг» («Сіті»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY