History Channel придбав ще 10 епізодів «Великої війни». Покаже у різних країнах

5 Жовтня 2011
7145
5 Жовтня 2011
13:45

History Channel придбав ще 10 епізодів «Великої війни». Покаже у різних країнах

7145
History Channel придбав ще 10 епізодів «Великої війни». Покаже у різних країнах

Компанія A+E Networks UK (британський The History Channel) придбала права на показ ще  10 епізодів докудрами «Велика війна» студії «Бабич Дизайн» (група Star Media). Про це повідомляє прес-служба Star Media.

 

Докудрама дубльована англійською мовою.

 

Нагадаємо, у жовтні 2010-го 8 перших епізодів «Великої війни» було продано британському каналу The History Channel. Ці епізоди  вже вийшли у Великобританії на каналі Military history під назвою Soviet Storm - WW2 In The East.

 

Нові епізоди з'являться в ефірі Military history навесні 2012 року. На інших телеканалах History у країнах Скандинавії, Бенілюкса, Центральної та Східної Європи та Близького Сходу - у листопаді 2011 року.

 

Рейчел Джоб (Rachel Job) A+E Networks UK's Head of Acquisitions & Commissioning зазначила, що перші  епізоди доку драми принесли Military History високі показники і вона сподівається, що цей успіх повториться і на інших каналах History Channel у всьому світі.

 

За словами голови ради директорів Star Media Влада Ряшина, дубльована англійською доку драма буде представлена на MIPCOM у Каннах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду