«SEXмісія» на «1+1» стартувала з часткою 17,32%

4 Жовтня 2011
13296
4 Жовтня 2011
16:27

«SEXмісія» на «1+1» стартувала з часткою 17,32%

13296
«SEXмісія» на «1+1» стартувала з часткою 17,32%

3  жовтня прем'єра проекту «SEXмісія» на «1+1» взяла рейтинг 4,85%, частку 17,32% за аудиторією 18-54, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine). За вибіркою «50 тис.+» показники проекту нижчі  - рейтинг 4,37%, частка 14,7%.

 

Таким чином, проект взяв вищі показники за середні каналу. Середня частка 1+1» (26 вересня - 2 жовтня) - 14,59% за «Всією Україною» та 11,39% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, «SEXмісія» - це авторський проект подружньої пари журналіста Світлани Усенко та оператора Віталія Панасюка. Автори програми шукають відповіді у лікарів та сімейних психологів на питання «як збагатити своє сексуальне життя» та розмовляють «про ЦЕ» з пересічними українцями.  

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться у глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13296
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Kom
4588 дн. тому
Сочувствую 9-летней племяннице ? В СССРе секса нет ! Бп !
alex
4589 дн. тому
Ну вообще-то показывать в анонсе писюн на весь экран в 10 часов вечера, когда основная масса детей, которым еще рано это видеть, сидит у экрана, это была находка "матери 14-ти летнего" ребенка. Может она со своим муженьком и трахается при своем сыне, а мне при 9-ти летней племяннице когда начали залуплять головку члена в анонсе глаза было девать некуда. Это интересно румыны этих "плюсовиков" имбецилизмом заразили, или это у них в крови теплилось. Вообще-то даже по закону подобную хренятину нужно было показывать хотя-бы после 11-ти. Впрочем плюсам, в погоне за рейтингами законы и мораль уже давно не писаны. Особенно порадовал "живой манекен" у которого докторисса игралась писюном, и состояние того паренька журналистке наваерное было ОЧЧЕНЬ интересно вовремя сьемок, впрочем и ее муженьку наверное. Как у таких еще дети рождаются??? это так сейчас в каждой программе будет
Kod
4590 дн. тому
Лом , а ты в зеркале на половые органы тоже не смотришь ? Боишься деградировать ??? А в расее порнография вообще разрешена , прикинь. 150 миллионов деградантов растет ! У Ж О С У Ж О С !
Lom
4590 дн. тому
давно уже надоть чтоба все каналы показывали половые органы всякие. энта людЯм надо! и дурачков побольше. и дурочек. энта людЯм надо! побыстрее деградировать! побыстрее!
Юлия
4590 дн. тому
Что и требовалось доказать...Людям это нужно и интересно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду