На обкладинці арабського журналу вперше з’явилась оголена дівчина

1 Жовтня 2011
11340
1 Жовтня 2011
11:34

На обкладинці арабського журналу вперше з’явилась оголена дівчина

11340
На обкладинці арабського журналу вперше з’явилась оголена дівчина

Арабський глянцевий журнал Lilac вийшов із оголеною дівчиною на обкладинці. За словами головного редактора видання Яри Машури, Lilac - перше арабське видання, яке розмістило на своїй обкладинці фото жінки в бікіні. Про це пише УНІАН із посиланням на сайт Tata.ru.

 

«Відтоді, як я 10 років тому заснувала журнал Lilac в Назареті, я почала ламати заборони щодо жінок у суспільстві. Я працювала для того, щоб надихнути і звільнити жінок. Худа - перша арабська модель, яка з'явилася в бікіні на обкладинці арабського журналу», - розповіла головний редактор Яра Машура виданню MailOnline.

 

 

Також вона додала, що не намагається закликати інші арабські видання наслідувати її приклад: «Я десять років йшла до того, щоб арабські жінки отримали більше прав і свобод на Близькому Сході».

 

Новий образ арабської жінки представила 22-річна Худа Наккаче (Huda Naccache) з Хайфи, Ізраїль. Героїня обкладинки горда своєю появою: «Я дуже пишаюся, що я перша, хто зважився надіти бікіні і знятися для обкладинки журналу. Я професійна модель, і це повинно бути частиною звичайної роботи для мене. Я зрозуміла, що якщо хочу досягти успіху, я повинна вибрати ту роботу, яку хочу робити, я поговорила з батьками, і вони зрозуміли і прийняли мій погляд. Я ніколи і нічого не зробила б без їхнього благословення», - каже вона.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11340
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду