Нацрада забрала ліцензії у 4 компаній

29 Вересня 2011
9958
29 Вересня 2011
08:27

Нацрада забрала ліцензії у 4 компаній

9958
Нацрада забрала ліцензії у 4 компаній

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення відмінила рішення про видачу ліцензій 4 компаніям  через несплату ліцензійного збору. Такі рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 28 вересня.

 

Зокрема, ліцензій на мовлення не отримають ТОВ «Медіа УНТ», ТОВ «Піар УНТ», ТОВ «Студент УНТ», ТОВ «Студія «Зміна».

 

А стосовно низки інших компаній Нацрада відмінила рішення про переоформлення ліцензії на мовлення або на провайдера програмної послуги з тих же причин. Це  ПП-Студія «ВТВ»,  ТОВ «ТРК «100 відсотків», КП Редакції Кельменецького районного радіомовлення, ВАТ «Телекомпанія «Фаворіт ТВ» та ТОВ «Мега ТВ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9958
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Любитель всего золотого
4629 дн. тому
Український телеглядач дуже багато втратив :)
мнение
4629 дн. тому
ООООООооооой! лишенькооооооо!!!! оооооо-о-ооооо-о-оой!!! Вони душааааать всьо українськеееееее! в УНТ забрали ліцееееензіїї! А це ж - наїзд на наше, українське, бо в назві є слово "українська"!!!! Це - цензууууураааа!!!! Наступ на свободу слова! "Стоп Цензурщики!" вас не бросяяяятттььь! Вони вжеееее готують звееееерненння до всііііііххххх міжнаааарроооооддних інстанцій, посоооолььств! спілооооокк жууууурнеаліііістів! бо країні поооттррібен український телеееееккааннннааааал, що показує теееееллллееемаааагааааазинннниии і ннессккінченннееее прооомоо самого себе цілодобовоооооо вжжеее цііііілллий рік!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду