На К1 стартує комедійний серіал власного виробництва

28 Вересня 2011
7675
28 Вересня 2011
15:49

На К1 стартує комедійний серіал власного виробництва

7675
На К1 стартує комедійний серіал власного виробництва

3 жовтня на каналі К1 стартує комедійний серіал власного виробництва «Три сестри». Про це повідомила прес-служба каналу «Інтер».

 

Серіал на замовлення К1 знімав «Гольфстрім продакшн». Режисер стрічки - Кирило Бін, у головних ролях Вікторія Булитко, Анна Саліванчук, Яна Глущенко, Тамара Яценко, Кирило Бін.

 

Головні героїні серіалу - три сестри: Блондинка, Брюнетка і Шатенка (Яна Глущенко, Анна Саліванчук і Вікторія Булитко). Сестри мріють про шикарне життя та про те, як вдало вийти заміж. Ця нав'язлива ідея об'єднує їх і одночасно робить суперницями. Героїні потрапляють в різні комічні ситуації: «Сестри живуть разом у звичайній квартирі, гуляють у парку, де і полюють на неодружених чоловіків. Вони навчаються в автошколі, ходять в салони краси, ресторани і фітнес клуби - роблять все те, без чого звичайній жінці просто не обійтися. Навіть ходять до ворожки», - йдеться в анотації.



Як зазначається, особливістю серіалу є студія звукозапису, в якій сестри грають наживо на музичних інструментах в групі «Равлик» і мріють про славу. У кожній серії дівчата створюють хіти під керівництвом продюсера Євгена Михайловича (Євген Сморігін, команда КВН «ЧП» Мінськ).

 

Кожна серія складається зі скетчів, які зв'язуються між собою афоризмами і крилатими висловами про жінок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду