«Ера» отримала ліцензію на супутникове мовлення; планує ребрендинг

28 Вересня 2011
6965
28 Вересня 2011
12:12

«Ера» отримала ліцензію на супутникове мовлення; планує ребрендинг

6965
«Ера» отримала ліцензію на супутникове мовлення; планує ребрендинг

28 вересня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала ліцензію на супутникове мовлення телекомпанії «Ера». Таке рішення було прийнято на засіданні 28 вересня.

 

За словами члена Нацради Лариси Мудрак, компанія представляє інформаційно-розважальну концепцію з кінопоказом. Власне виробництво - 8 годин, частка національного продукту - 22 години. Мовлення відбуватиметься з супутника Sirius.

 

Генеральний директор ТРК «Ера» Людмила Обертинська зазначила, що компанія вирішила перейти на повноцінне 24-годинне мовлення і саме тому подала заявку на отримання цієї ліцензії.

 

Телекомпанія спільно з радіостанцією «Ера FM» планує робити ток-шоу та інші проекти, які виходитимуть із новостворених телерадіостудій.

 

Також, за словами пані Обертинської, «Ера» планує провести ребрендинг телеканалу, який має бути завершено до 10-річчя компанії в жовтні-листопаді.

 

«Ребрендинг відбуватиметься в рамках концепції "Ера-спілкування". Для нас спілкування - це процес, який формує не тільки емоції, а й стосунки, формує інформацію, це те, що відображає суть того, що робимо ми та наші партнери на "Ера FM". Ми би хотіли, щоб це спілкування не було одностороннім, ми хочемо, щоб наші програми обговорювали. Це багатогранний процес, який проходить у різних площинах: політичній, економічній, культурній. Ми будемо думати, як це візуалізувати», - сказала Людмила Обертинська.

 

За її словами, програмний продукт каналу не зміниться: залишаться аналітичні та інформаційні програми, ток-шоу, до них додадуться ще й просвітницькі проекти.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6965
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телекритика
4602 дн. тому
Мовлення відбуватиметься з супутника Sirius.
maximus
4602 дн. тому
а на якому супутнику мовити буде?
fcw
4602 дн. тому
Что-то в последнее время много информации о реинкарнации "Эры". Хотя, по радио "Эра ФМ" и впрямь можно сказать пошло в рост! Теперь, похоже,берутся за телепродукт. Похоже, у Деркача появились бабки???!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду