«Радіо Ера» шукає дизайнера

26 Вересня 2011
4390
26 Вересня 2011
15:52

«Радіо Ера» шукає дизайнера

4390
«Радіо Ера» шукає дизайнера

«Радіо Ера» оголосила конкурс на посаду дизайнера. Про це повідомляє прес-служба «Радіо Ери».

 

Основні вимоги до претендентів на посаду: чоловік/жінка, від 21 року; креативність; ініціативність; наявність портфоліо; знання пакету Adobe standard; знання Corel Draw.

 

Основні обов'язки: розробка фірмового стилю та рекламних образів; розробка дизайну іміджевих макетів програм «Радіо Ера»; розробка та підготовка рекламної, сувенірної та іншої іміджевої продукції; візуалізація ідей; адаптація макетів для розміщення в інтернеті (банери).

 

Серед особистих якостей вимагається пунктуальність і відповідальність.



Умови роботи та рівень з/п детально за тел. (044) 536 96 01, портфоліо на  inna.d@radioera.com.ua  чи radiomarket1@gmail.com. Контактна особа - Інна Діхтярьова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4390
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду