У Росії вийшов перший номер Conde Nast Traveler

27 Вересня 2011
13426
27 Вересня 2011
17:36

У Росії вийшов перший номер Conde Nast Traveler

13426
У Росії вийшов перший номер Conde Nast Traveler

У Росії наприкінці вересня вийшов перший номер журналу Conde Nast Traveler. Про це повідомляє lenta.ru із посиланням на прес-реліз видавничого дому Conde Nast.

 

Conde Nast Traveler - один з найвідоміших журналів про подорожі у світі. Він з'явився в США у 1987 році. До 2011 року видавався в шести країнах: США, Великобританії, Італії, Іспанії, Греції та Індії. У США наклад видання становить 850 тисяч примірників. Яким буде тираж Conde Nast Traveler у Росії, в прес-релізі не уточнюється.

 

Головним редактором російської версії журналу стала Алла Белякова, яка раніше працювала у «Комерсанті», Cosmopolitan, Elle, Jalouse і Glamour. Шеф-редактором видання призначено Неллі Константинову (Vogue і Harper's Bazaar), а спеціальним кореспондентом - Геннадія Іозефавічуса, що спеціалізується на тревел-журналістиці.

 

У першому номері Conde Nast Traveler йдеться про 50 нових готелів по всьому світі, ресторани і виноградники Тоскани, вантажні бутіки Нью-Йорку і про інші місця.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13426
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду