У Кисельова говоритимуть про ЄС і відміну зимового часу. Гості Шустера - Табачник і Геращенко

23 Вересня 2011
7047
23 Вересня 2011
12:25

У Кисельова говоритимуть про ЄС і відміну зимового часу. Гості Шустера - Табачник і Геращенко

7047
У Кисельова говоритимуть про ЄС і відміну зимового часу. Гості Шустера - Табачник і Геращенко

23 вересня у ток-шоу каналу «Інтер» «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» говоритимуть про ЄС, відміну зимового часу та транспорт народних депутатів.

 

Зокрема, у студії дискутуватимуть щодо таких тем:

 

- Депутатська альтернатива мерседесам. Велосипеди чи вертольоти? На що депутати замінять дорогі іномарки?

 

- ЄС: зараз або ніколи? ЄС, але не той. Чому в довгоочікуваній Угоді про асоціацію України з ЄС не передбачений заповітний пункт про членство в Євросоюзі? Кому стане вільніше від зони вільної торгівлі з Європою і як з європейськими перспективами України пов'язана свобода Юлії Тимошенко?

 

- Паспорт за долар. Навіщо при купівлі валюти в Україну тепер знадобиться посвідчення особи? Що про громадян хоче знати держава?

 

- Доречна церква. Чи об'єднає святкування 1000-річчя Софії київської Московський і Київський патріархати? І чому назріває розкол в середині самого Московського патріархату? Говорить Москва? Економічна доцільність, турбота про здоров'я громадян чи політичний реверанс у бік Москви? Навіщо Україна московський час?

 

- Хто - Путін чи Медведєв - вигіднішій для України на посаді президента Росії?
За кого б проголосували українці на виборах президента РФ?

 

Гостем «Великої політики» стане глава МЗС Костянтин Грищенко.

 

Нагадаємо, ток-шоу виходить о 23.00.

 

У той час в ефірі Першого національного о 21:25 у програмі «Шустер live» обговорюватимуть тему «Чого низи не хочуть, чого верхи не можуть?»


 

Гостями стануть Дмитро Табачник, міністр освіти і науки, молоді та спорту; В'ячеслав Кириленко, народний депутат, НУ-НС, лідер партії «За Україну!»; ​​Ірина Геращенко, народний депутат, НУ-НС; Олена Бондаренко, народний депутат, Партія регіонів; Олег Зарубінський, народний депутат, Народна партія; Станіслав Ніколаєнко, Міністр освіти і науки України (2005-2007); Інна Співак, директор Кловського ліцею № 77 (м. Київ); Сергій Червонописький, голова Українського Союзу ветеранів Афганістану; Олена Онаць, директор спеціалізованої школи № 41 (м. Київ), Євген Копатько, соціолог; Володимир Бугров, проректор з навчальної роботи КНУ ім. Т. Г. Шевченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7047
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
4599 дн. тому
О каком "московском времени" в Украине собрались говорить у Киселева ? После отмены перехода на зимнее время Украины всё равно между киевским временем и московским останется разница в 1 час. Грамотно говорить здесь о том, что в России вернулись к декретному времени, которое существовало в СССР с 1930 по 1981 гг, а в Украине - примерно у тому же самому алгоритму за исключением того, что за основу киевского времени принято время 2-го часового пояса (а не 3-го как было в СССР).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду