detector.media
23.09.2011 12:25
У Кисельова говоритимуть про ЄС і відміну зимового часу. Гості Шустера - Табачник і Геращенко

23 вересня у ток-шоу каналу «Інтер» «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» говоритимуть про ЄС, відміну зимового часу та транспорт народних депутатів.

 

Зокрема, у студії дискутуватимуть щодо таких тем:

 

- Депутатська альтернатива мерседесам. Велосипеди чи вертольоти? На що депутати замінять дорогі іномарки?

 

- ЄС: зараз або ніколи? ЄС, але не той. Чому в довгоочікуваній Угоді про асоціацію України з ЄС не передбачений заповітний пункт про членство в Євросоюзі? Кому стане вільніше від зони вільної торгівлі з Європою і як з європейськими перспективами України пов'язана свобода Юлії Тимошенко?

 

- Паспорт за долар. Навіщо при купівлі валюти в Україну тепер знадобиться посвідчення особи? Що про громадян хоче знати держава?

 

- Доречна церква. Чи об'єднає святкування 1000-річчя Софії київської Московський і Київський патріархати? І чому назріває розкол в середині самого Московського патріархату? Говорить Москва? Економічна доцільність, турбота про здоров'я громадян чи політичний реверанс у бік Москви? Навіщо Україна московський час?

 

- Хто - Путін чи Медведєв - вигіднішій для України на посаді президента Росії?
За кого б проголосували українці на виборах президента РФ?

 

Гостем «Великої політики» стане глава МЗС Костянтин Грищенко.

 

Нагадаємо, ток-шоу виходить о 23.00.

 

У той час в ефірі Першого національного о 21:25 у програмі «Шустер live» обговорюватимуть тему «Чого низи не хочуть, чого верхи не можуть?»


 

Гостями стануть Дмитро Табачник, міністр освіти і науки, молоді та спорту; В'ячеслав Кириленко, народний депутат, НУ-НС, лідер партії «За Україну!»; ​​Ірина Геращенко, народний депутат, НУ-НС; Олена Бондаренко, народний депутат, Партія регіонів; Олег Зарубінський, народний депутат, Народна партія; Станіслав Ніколаєнко, Міністр освіти і науки України (2005-2007); Інна Співак, директор Кловського ліцею № 77 (м. Київ); Сергій Червонописький, голова Українського Союзу ветеранів Афганістану; Олена Онаць, директор спеціалізованої школи № 41 (м. Київ), Євген Копатько, соціолог; Володимир Бугров, проректор з навчальної роботи КНУ ім. Т. Г. Шевченка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY