Льовочкін відповідатиме за Світовий конгрес газетярів і форум редакторів

19 Вересня 2011
13504
19 Вересня 2011
17:48

Льовочкін відповідатиме за Світовий конгрес газетярів і форум редакторів

13504
В оргкомітеті – Ложкін, Мостова, Лигачова, Гоголєв, Гужва, Івшина та інші
Льовочкін відповідатиме за Світовий конгрес газетярів і форум редакторів

Президент Віктор Янукович створив Оргкомітет зі сприяння підготовці та проведенню в Україні Світового конгресу газетярів і Світового форуму редакторів у 2012 році. Головою організаційного комітету призначено главу Адміністрації президента Сергія Льовочкіна. Про це йдеться в розпорядженні №284/2011, опублікованому на сайті глави держави.

 

Крім того, до оргкомітету увійшли прес-секретар Януковича Дарка Чепак, керівник Держуправління справами Андрій Кравець, заступник керівника секретаріату Кабінету міністрів Юрій Авксентьєв, перший заступник міністра закордонних справ Руслан Демченко, начальник департаменту охорони громадського порядку МВС Віктор Ратушняк та заступник голови Київської міськдержадміністрації Олександр Пузанов.

 

Також у комітет за згодою включені: голова Національної спілки журналістів Ігор Лубченко, шеф-редактор інтернет-проекту «Детектор медіа» Наталія Лигачова-Чернолуцька, гендиректор Української асоціації видавців періодичної преси Олексій Погорєлов та голова ради директорів Асоціації «Незалежні регіональні видавці України» Олександр Човган, генеральні директори агентств «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко й УНІАН Олег Наливайко, гендиректор «Українського медіахолдингу» Борис Ложкін, директор із маркетингу та РК «Українського медіахолдингу» Олена Мартинова, головні редактори Юлія Мостова («Дзеркала тижня. Україна»), Ігор Гужва («Сегодня» ), Тамара Бабакова («Фокус» ), Оксана Богданова («"Комсомольская правда" в Украине»), Андрій Гоголєв («Коммерсантъ»), Вадим Денисенко («Коментарі») Лариса Івшина («День») та Андрій Овчаренко («Аргументы и факты»).

 

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович надіслав офіційного листа керівництву Всесвітньої асоціації видавців газет та новин з пропозицією провести Всесвітній газетний конгрес і Всесвітній форум редакторів у 2012 році в Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13504
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду