УНІАН відкрив корпункт у Білорусі

19 Вересня 2011
4801
19 Вересня 2011
11:27

УНІАН відкрив корпункт у Білорусі

4801
УНІАН відкрив корпункт у Білорусі

Інформаційне агентство УНІАН відкрило кореспондентський пункт у Республіці Білорусь. Власкором агенції в Мінську є Павло Шаройко. Про це повідомляє УНІАН.

 

«Це четвертий кореспондентський пункт агентства, який функціонує за кордоном. На сьогоднішній день зарубіжні представництва працюють у Брюсселі, Варшаві і Москві. Відкриття в Мінську корпункту дозволяє налагодити прямий інформаційний міст між двома дружніми державами-сусідами», - відзначив на прес-конференції в Мінську гендиректор УНІАНу Олег Наливайко.

 

Тим часом у п'ятницю, 16 вересня, в Посольстві України в Республіці Білорусь відбулася зустріч керівництва УНІАН із білоруськими та іноземними журналістами, в якій брав участь Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Білорусь Віктор Тихонов.

 

Зокрема, пан посол відзначив, що «між Україною і Білоруссю існують давні міцні зв`язки, пріоритетними серед яких сьогодні стають, зокрема, торгово-економічні відносини».

 

Також у рамках співпраці між Національною спілкою журналістів України і Білоруською спілкою журналістів досягнуто домовленості щодо обміну візитами між редакціями газет прикордонних регіонів двох держав.

 

Довідка

Українське незалежне інформаційне агентство новин (УНІАН) (м. Київ) засноване в березні 1993 року. Сьогодні УНІАН є одним з найбільших в Україні та одним із найбільш оперативних у Східній Європі виробників і постачальників політичної, ділової та розважальної новинної, а також фотоінформації.

 

Глибина електронної інформаційної бази - 17 років. УНІАН поширює більш як 200 тисяч інформаційних повідомлень на рік.

 

Агентство випускає інформаційні випуски з різної тематики (суспільно-політична, економічна, спортивно-культурна тощо), галузеві та регіональні випуски.

 

Сайт УНІАН (www.unian.net) входить до першої п`ятірки за відвідуваністю серед українських медійних сайтів.

 

У структурі сайту УНІАН також функціонує сайт УНІАН-Економіка , а також регіональні сторінки: УНІАН-Крим , УНІАН-Харків , УНІАН-Львівщина та інші.

 

1 січня 2007 року УНІАН відкрив перший закордонний корпункт у Брюсселі. Згодом були відкриті корпункти у Варшаві і Москві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4801
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду