Кабмін скеровує 40 млн грн на технічне переоснащення НТКУ

15 Вересня 2011
10355
15 Вересня 2011
19:40

Кабмін скеровує 40 млн грн на технічне переоснащення НТКУ

10355
Кабмін скеровує 40 млн грн на технічне переоснащення НТКУ

Кабінет Міністрів України скеровує 40 млн грн на технічне переоснащення Національної телекомпанії України. Відповідне розпорядження № 840-р підписав прем'єр-міністр Микола Азаров 7 вересня.

 

«Передати бюджетні призначення, передбачені у 2011 році Міністерству фінансів у загальному фонді державного бюджету за програмою 3511090 "Державні капітальні видатки, що розподіляються Кабінетом Міністрів України" (загальнодержавні витрати), у сумі 40000 тис. гривень Державному комітетові телебачення і радіомовлення за програмою 1701080 "Виробництво телерадіопрограм для державних потреб" для технічного переоснащення Національної телекомпанії», - йдеться в документі.

 

Нагадаємо, що за результатами тендеру 25 липня НТКУ уклала угоду з MacHouse на закупівлю за кошти державного бюджету техніки вартістю 54 млн грн.

 

За оцінкою технічного директора НТКУ Валерія Вергелесова, на повне переоснащення НТКУ необхідно $89 млн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10355
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
guest
4628 дн. тому
так, 40 млн.
1
4628 дн. тому
что означает фраза - "40000 тис. гривень" ? Имеется ввиду 40 млн. или просто слово "тис." лишенее ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду