Азаров на засіданні уряду цитує Фейсбук

14 Вересня 2011
14606
14 Вересня 2011
18:40

Азаров на засіданні уряду цитує Фейсбук

14606
Азаров на засіданні уряду цитує Фейсбук

Вперше на засіданні уряду прозвучала цитата з Фейсбуку, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

 

Цитати із соціальної мережі у свою вступну промову вставив прем'єр-міністр Микола Азаров.

 

«Днями на своїй сторінці у Фейсбуку я поділився з користувачами соціальної мережі нашими планами: за два роки обладнати всі квартири в країні лічильниками тепла», - сказав пан Азаров.

 

За його словами, у Фейсбуку зав'язалась жвава дискусія, і він отримав кількадесят відгуків, зауважень і пропозицій. «Слушних пропозицій, які треба врахувати під час підготовки і реалізації цього проекту», - додав прем'єр.

 

«Наприклад, Євгенія Абрамова наголошує на необхідності в першу чергу вкладати кошти в модернізацію обладнання теплопостачальних підприємств і оновлення мереж», - навів він приклад з обговорення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14606
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду