Герман завела акаунт на YouTube, щоб читати свою книжку

14 Вересня 2011
3645
14 Вересня 2011
13:20

Герман завела акаунт на YouTube, щоб читати свою книжку

3645
Герман завела акаунт на YouTube, щоб читати свою книжку

Радник президента України з гуманітарних питань Ганна Герман завела канал на відео-сервісі YouTube для того, щоб читати свою книжку «Червона Атлантида» для людей, які не можуть її купити. Про це Ганна Герман розповіла УНН.

 

«Зараз, до речі, готовий наступний тираж, тому що перший розлетівся просто блискавично, а зараз для людей, які не можуть купити книгу, я продовжу її читання на відео-сервісі», - додала Герман.

 

Відповідаючи на питання, чи створюватиме вона акаунти в інших сервісах і соцмережах, Ганна Герман відповіла: «Я думаю, що поки що моя присутність в соціальних мережах обмежиться каналом на YouTube, тому що я справді маю дуже мало вільного часу. Вільний час я присвячую тому, що продовжую писати. Зараз я роблю нову річ - документальну з галузі белетристики і я не маю забагато часу», - сказала Герман.

 

Як писала ТК, наприкінці квітня цього року Ганна Герман презентувала свою книжку «Червона Атлантида», надруковану видавництвом «Довіра». Повість «Червона Атлантида» пані Герман підготувала у листопаді 2010 року ще в якості заступника глави Адміністрації президента під час свого перебування в лікарні. Раніше радник президента розповіла, що передала права на розміщення в інтернеті.

 

Нагадаємо, свої сторінки у соціальних мережах мають чимало українських політиків.

Зокрема, про перипетії у Печерському суді на «Твіттер» розповідала лідер партії «Батьківщина», екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко. Відкрив свою сторінку в соціальній інтернет-мережі Facebook і прем'єр-міністр Микола Азаров. Зокрема, у соцмережах «веде діалог між державою і суспільством» перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв та голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3645
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бровзер
4616 дн. тому
Чогось ЗОВСІМ немає бажання бачити Геббельсівну з її книжкою на YouTube. Єдине, що цікавить, скількох хлопчиків найняла аґент Тереза, щоб накручували їй рейтинг. Але й заради цього на її сторінку не зайду.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду