Директором з маркетингу «Волі» став Ярослав Гуменюк

12 Вересня 2011
10573
12 Вересня 2011
15:08

Директором з маркетингу «Волі» став Ярослав Гуменюк

10573
Директором з маркетингу «Волі» став Ярослав Гуменюк

Директором з маркетингу компанії «Воля» став Ярослав Гуменюк, який до цього працював керівником підрозділу бізнес-аналізу в компанії «Київстар». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

На цій посаді Ярослав Гуменюк керуватиме всіма процесами, пов'язаними з розробкою й реалізацію маркетингової стратегії компанії, зокрема, розробкою й просуванням переліку послуг та продуктів компанії з метою задоволення потреб зростаючої клієнтської бази «Волі» й посилення її позиції на телекомунікаційному ринку країни.

 

«Безумовно, перед Ярославом стоїть важке й цікаве завдання: в умовах жорсткої конкуренції, стрімкого розвитку технологій, зовнішніх умов, що постійно змінюються, а також з урахуванням нових завдань і планів компанії підвищити лояльність користувачів послуг і зміцнити позиції компанії. Його знання й досвід не тільки підсилять нашу команду, а й стануть джерелом свіжих ідей для запропонування нових послуг нашим абонентам, а також примножать потенціал "Волі"», - коментує Ерік Франке, СЕО компанії «Воля».

 

Ярослав Гуменюк закінчив економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка і працює в маркетингу понад 13 років. Був на керівних посадах на «Нашому Радіо», підприємствах «Ласуня» й «Олімп». У телекомунікаціях - з 2006 року. Брав участь у проекті виходу бренду Beeline в Україні, інтеграції Beeline у Киргизії в межах групи «ВимпелКом». Протягом останніх трьох років працював керівником підрозділу бізнес-аналізу в компанії «Київстар».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду