Запорізька журналістка звинуватила «молодого регіонала» в побитті

9 Вересня 2011
13893
9 Вересня 2011
18:08

Запорізька журналістка звинуватила «молодого регіонала» в побитті

13893
Він це заперечує
Запорізька журналістка звинуватила «молодого регіонала» в побитті

Журналіст Аліна Котенко з інтернет-видання «Репортер» стверджує, що її побив заступник голови ВМГО «Молоді регіони» у Запоріжжі, відповідальний секретар громадської ради при Запорізькій обласній державній адміністрації Валерій Несчотний. Про це вона повідомила «Детектор медіа».

 

За її словами, цей інцидент трапився після того як у блозі на сайті «Корреспондент.net» з'явилася її стаття про громадську раду при Запорізькій облдержадміністрації.

 

«У пана Несчотного викликав обурення той факт, що був опублікований матеріал стосовно його судимостей. Він був осуджений на два роки умовно за хабарі. Він почав телефонувати, погрожувати, у тому числі судом. Потім він публічно дав мені ляпас після зібрання громадської ради 30 серпня. Його вгамували, він вибачився і запевнив, що більше такого інциденту не буде», - розказала пані Котенко.

 

Однак, за її словами, 7 вересня близько 10-ї ранку під час особистої зустрічі за стінами Запорізької ОДА Валерій Несчотний її побив. За інформацією громадянського партнерства «Новий громадянин», він вдарив журналістку ногою в живіт, штовхнувши на землю, вдарив ногою в ребро і зник. Ці дії «молодого регіонала» приpвели до безлічі гематом, подряпин і забою ліктя.

 

 


 

 


 

 

Аліна Котенко наголошує, що звернулася до Орджонікідзівського районного відділу міліції в Запоріжжі, а також пройшла судмедекспертизу. «Вони зробили висновки. Є офіційний документ. Зараз міліція обіцяє вжити заходи щодо цієї організації, але поки що жодних заходів, окрім дзвінків, з облдержадміністрації з проханням не чіпати хлопця немає», - зазначила вона.

 

 


 

 

У коментарі «Детектор медіа» Валерій Несчотний сказав, що звинувачення журналістки не відповідають дійсності. «Це вигадка. 7 вересня я не міг її побити, оскільки був на нараді у голови нашої обласної організації з 9.30», - сказав він. У відповідь на уточнення, що журналістка зверталась у міліцію, а також пройшла судово-медичну експертизу, він додав: «Я просто в шоці. Для мене це новина. Це неправда, брехня. Міліція зі мною не зв'язувалась... Цього не може бути в природі. Я повністю це заперечую. Якщо вона написала заяву, я напишу зустрічну заяву та подам до суду».

 

Голова ВМГО «Молоді регіони» в Запоріжжі Роман Сиромятніков підтвердив «Детектор медіа», слова пана Несчотного про те, що вони разом перебували на нараді. І звинуватив Аліну Котенко в написанні замовних матеріалів: «Це спроба провокації. Факту цього не було. Несчотний Валерій Валерійович - украй спокійний, зважений, толерантний, можна з упевненістю сказати - інтелігентний».

 

«Детектор медіа» звернулася до відділу зв'язків з громадськості ГУ МВС України в Запорізькій області, однак там повідомили, що зможуть прокоментувати ситуацію лише в понеділок, 12 вересня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13893
Читайте також
16.09.2011 12:30
Наталья Выговская
для «Детектор медіа»
12 034
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Думай!
4619 дн. тому
Хватит пудрить мозги!!!!! Партия регионов (каких таких регионов) - не что иное как Партия олигархов. Молодые регионы - это молодые (будущие) олигархи - т.е. мажоры - люди и вы будете голосовать за партию олигархов и мажоров????????????????? Неужели вам мало "покращень" и прочей плодотворной деятельности на пользу себе этой партии олигархов - думайте - объединяйтесь - не дайте себя запугать - ваша хата не скраю - тут жить вашим детям, в этом наркоалькогольном мусорнике и холопская судьба вашим детям уже написана вашим потом и кровью на их офисах, фазендах, маетках, заводах и прочем, что они успели за 20 лет украсть у народа и поработить вас!!!!!!!!!!! Думайте, анализируйте сами..............!!!!!!!!!!!!!!!1
повстанець
4621 дн. тому
Цей Несчотний із тієї самої породи, що й Ландік. Оскільки окупаційна влада не збирається карати своїх діток-мажорів, очевидно доведеться вдаватися до нетрадиційних методів впливу. Добре, що походеньки цієї наволочі знаходять належне висвітлення в інтернеті...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду