«Меню-ТВ» запустив проект власного виробництва «Сімейна страва»

5 Вересня 2011
17317
5 Вересня 2011
19:20

«Меню-ТВ» запустив проект власного виробництва «Сімейна страва»

17317
«Меню-ТВ» запустив проект власного виробництва «Сімейна страва»

Кулінарний канал «Меню-ТВ» у новому сезоні запустив новий проект власного виробництва «Сімейна страва», який виходить щодня о 21:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У програмі «Сімейна страва» подружжя ведучих Наталія і Валерій Примост «поведуть глядачів від теорії до практики приготування їжі». Оскільки основною тенденцією нового сезону «Меню-ТВ» стане сімейна кухня, канал обіцяє залучити до приготування домашніх страв абсолютно всіх членів родини.

 

Окрім цього, «Меню-ТВ» запустив в ефір проект російського каналу «ТВ-Центр» «Панянка і кулінар», у якому співачка Анна Семенович вчиться готувати в кухаря Михайла Плотникова. Програма виходить щодня о 21:30.

 

По вихідних о 22:00 «Меню-ТВ» покаже американське шоу «Війна кексів» виробництва Passion Distribution.

 

Також у новому сезоні на «Меню-ТВ» вийдуть нові епізоди російського шоу «Звана вечеря» (по буднях о 22:00) і британського проекту «Кулінарний щоденник» (щоденно о 20:00).

 

Зазначимо, що новий сезон на «Меню-ТВ», що належить «Українському медіахолдингу», стартував 29 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17317
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Elina
4598 дн. тому
Ви класні!!! Дружина неймовірна! Хлопче, я Тебе вітаю, Тобі повезло, як нікому!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду