detector.media
02.09.2011 16:58
ТОНІС проводить кастинги телеведучих
І закуповує техніку на мільйони

Телеканал ТОНІС шукає нові обличчя для новин. Нещодавно він провів відповідний кастинг. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив перший заступник голови правління каналу Олександр Бутко, зазначивши, що з 12-го вересня розпочнеться перегляд ще одного пулу кандидатів.

 

Нові обличчя буде обрано за результатами цих двох кастингів.  

 

На питання ТК про те, для чого потрібне оновлення складу - для заміни нинішніх ведучих чи для розширення новинного мовлення - пан Бутко відповів: «В основному, будемо розширювати».  За його словами, в ідеалі каналу хотілося б давати новинні випуски о 15-й, 19-й та 21-й годинах, але «у цих слотах складно конкурувати. Тому ще будемо думати. Ми ж хочемо, щоб нас теж дивилися».

 

Нагадаємо, наразі новини ТОНІСа («24 години») виходять о 18.30 і о 20.30. Також є випуск о 23.15.

 

За нашою інформацією, кандидатам говорять, щоб вони орієнтувалися на листопад як на можливий термін початку роботи. Але у коментарі ТК Олександр Бутко сказав, що поки не готовий назвати строки оновлення інформаційного мовлення.

 

Він додав, що на нинішньому етапі ведуча і головний редактор Ірина Король «нас влаштовує. Претензій немає. Але якщо побачимо, що вона програє новим ведучим, то будемо думати».

 

За інформацією ТК, також канал активно оновлює техніку: її вже закуплено на кілька мільйонів доларів. Олександр Бутко ухилився від відповіді на питання, чи пов'язано це з появою нового власника і, відповідно, інвестицій. Проте сказав, що обладнання потрібне, знову ж таки, для укріплення інформаційної служби.

 

Окрім оновлення технічного парку канал також укріплює кадрами адміністративні служби.

 

Нагадаємо, за офіційно не підтвердженою інформацією, новим власником ТОНІСа опосередковано став один з синів Віктора Януковича, Олександр. Після того каналу дозволили перереєструватися з ВАТ у ТОВ, дали місце у цифровому загальнонаціональному мультиплексі, а також дозволили мовити у HD-стандарті.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY