«Україна» шукає дизайнера і керівника ефірного промо

1 Вересня 2011
8266
1 Вересня 2011
15:31

«Україна» шукає дизайнера і керівника ефірного промо

8266
«Україна» шукає дизайнера і керівника ефірного промо

Канал «Україна» оголосив конкурс на посади керівника відділу анонсування та оформлення ефіру та дизайнера оперативної графіки. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Серед вимог до претендентів на посаду керівника відділу анонсування та оформлення ефіру - досвід роботи від 1 року на аналогічній посаді на телебаченні; навички роботи з монтажними програмами та програмами додаткових ефектів (бажано Adobe After Effect, Final Cut Pro); розуміння принципу роботи та організації ефіру, знання англійської мови (бажано) тощо.

 

До кола його обов'язків входитиме участь у формуванні та реалізації стратегії промотування програмних продуктів в ефірі каналу; розробка концепцій та виготовлення анонсів і контроль виходу анонсів; співпраця з відділом продажів спонсорства; участь у формуванні і контролі виконання бюджету.

 

Серед вимог до претендентів на посаду дизайнера оперативної графіки: досвід роботи від 1 року, знання англійської мови, володіння ПК на рівні грамотного користувача (Word, Excel, Adobe Photoshop, Adobe After Effect, Final Cut Pro), навички роботи в 3D.

 

Головні обов'язки - генерування ідей щодо графічної складової телевізійних програм, титрів, трансляцій та анонсів; розробка переходів між сюжетами програми; розробка нових шаблонів для програм, відповідно до їх стилістики; створення анімаційних фрагментів для сюжетів власного виробництва; виготовлення спонсорських заставок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8266
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Папик
4643 дн. тому
судя по всему, трк продолжает разбазаривать свою команду. если ищут нового руководителя, значит старый ушел.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду