Литвин вважає чергову згадку Пукача про нього спробою захиститися

1 Вересня 2011
5598
1 Вересня 2011
11:59

Литвин вважає чергову згадку Пукача про нього спробою захиститися

5598
Литвин вважає чергову згадку Пукача про нього спробою захиститися

Голова Верховної Ради Володимир Литвин уже дав усі необхідні свідчення у справі Георгія Гонгадзе, тож не має наміру коментувати свідчення в суді екс-голови департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача щодо замовників убивства журналіста. Про це спікер парламенту заявив, відповідаючи на запитання кореспондентів «Укрінформу».

 

«Я абсолютно нічого не збираюся з цього приводу коментувати. Всі необхідні покази з цього приводу я давав. Я так розумію, що це лінія захисту. Очевидно, вона має право на життя з погляду тих людей, які постали перед судом», - сказав пан Литвин.

 

У відповідь на запитання, чи не бачить він у черговій згадці його прізвища обвинуваченим політичного підтексту, спікер зазначив, що не збирається «підтягувати сюди політику». За словами Голови Верховної Ради, усе стане на свої місця, коли буде встановлено тих людей, які організовували прослуховування першого кабінету країни і потім займалися монтуванням і тиражуванням цих плівок. «Це питання має бути досліджене і, очевидно, воно буде досліджене», - заявив Володимир Литвин.

 

Нагадаємо, від учасників закритого судового процесу стало відомо, що обвинувачений Олексій Пукач назвав Леоніда Кучму, Володимира Литвина і Юрія Кравченка як замовників убивства Гонгадзе.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5598
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Hitchcock
4638 дн. тому
Неправильний заголовок. Не "Литвин вважає", а "Литвин робить вигляд, що вважає" (далі за текстом). Адже насправді все було не так, як "вважає" Литвин, і він про це дуже добре знає. І він давно вже на гачку в анальних ригів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду