Segodnya.ua запустить розділ новин про Західну Україну

31 Серпня 2011
15837
31 Серпня 2011
19:15

Segodnya.ua запустить розділ новин про Західну Україну

15837
Segodnya.ua запустить розділ новин про Західну Україну

На сайті Segodnya.ua з'явиться новий розділ «Захід», де друкуватимуться новини про Західну Україну. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила генеральний директор, шеф-редактор «Сегодня Мультимедіа» Олена Громницька.

 

Створення нового розділу пов'язане із запуском регіонального видання «Западная Украина. Сегодня». Як писала «Детектор медіа», Перший спецвипуск «Западная Украина. Сегодня» вийшов 24 серпня, у День Незалежності, і безкоштовно поширювався у Львові, а з 1 вересня Западная Украина. Сегодня» виходитиме щоденно.

 

Газета друкуватиметься російською мовою обсягом 16 шпальт, четверговий номер з телепрограмою - 32 шпальти. Крім загальноукраїнських і світових подій, які традиційно висвітлюються в газеті «Сегодня», тут також з'являться новини, репортажі, розслідування та аналітика про Західну Україну.

 

«За останні два роки ми спостерігаємо стійку тенденцію зростання аудиторії із західних областей, яка читає новини на нашому сайті. Тому ми посилимо новинний потік цікавими локальними матеріалами із Західної України. Наші кореспонденти, що знаходяться на місці, зможуть наповнити наш сайт оперативними новинами, а газету - актуальною аналітикою про події в західній частині країни. Новини цих регіонів тепер можна буде знайти на нашому сайті в розділі "Захід"», - зазначив головний редактор сайту segodnya.ua Михайло Ганницький.

 

«Випуск регіонального видання "Западная Украина. Сегодня" - для нас дуже важлива подія. Відтепер ми станемо газетою для всієї України, а жителі західного регіону нашої країни отримають доступ не тільки до якісних об'єктивних матеріалів, але, найголовніше - до загальнонаціонального продукту, газети № 1 в Україні. Тримаючи руку на пульсі, знаходячи найяскравіші інформаційні приводи і максимально оперативно висвітлюючи їх, ми надамо нашій аудиторії ексклюзивну інформацію. Впевнена, що навіть незважаючи на присутність сильних регіональних видань, "Сегодня" дуже швидко знайде свого постійного читача у Західній Україні», - підкреслила Олена Громницька.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15837
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
franko
4643 дн. тому
якийсь у нас неринковий газетний бізнес. якщо газета це товар, то він має бути найбільш зручним для споживача, зокрема випуск для Західної України логічно було б робити українською. чи донецькі принципово проти нашоїмови? тоді українцям треба взагалі не мати власної гідности, щоб купувати цю газету
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду