На Кiev Media Week виступлять Марина Вільямс, представники Sparks Network, Zodiak і FremantleMedia

30 Серпня 2011
6294
30 Серпня 2011
13:24

На Кiev Media Week виступлять Марина Вільямс, представники Sparks Network, Zodiak і FremantleMedia

6294
На Кiev Media Week виступлять Марина Вільямс, представники Sparks Network, Zodiak і FremantleMedia

Під час конференції-скринінгу «Формат-шоу», яка відбудеться 14 вересня у рамках Кiev Media Week, буде представлено телеформати від понад 20 виробників. Також, повідомляють організатори заходу, представники компаній-виробників виступлять із доповідями про сучасну індустрію телеформатів.

 

Потенційно однією з найцікавіших організатори вважають презентацію президента ізраїльської компанії Armoza Formats Аві Армози. Він розповість про те, як «формати перетинають кордони не лише держав, але й ламають звичні рамки жанрів і поширюються численними медіа платформами, змінюючи традиційні моделі телевізійного бізнесу».

 

Нікола Зюдерлунд, президент Sparks Network, виступить з доповіддю на тему «Світова ТБ-індустрія. Чи є в ній місце для України?».

 

Аксель Бьом з SevenOneInternational розповість про гібридні (на перетині різних жанрів) формати і проілюструє це прикладами з різних країн світу.

 

Тім Кресценті, президент Small World IFT, поділиться досвідом пошуку та виведення на міжнародний ринок форматів із нетрадиційних аудиторій, а також підкаже, як застосувати цей досвід щодо України.

 

Тімур Вайнштейн, генеральний продюсер «ВайТ Медіа», допоможе розібратися у питання: чи є бум адаптацій на нашому ринку випадковістю чи закономірністю розвитку?

 

Також зі спеціальними доповідями виступлять Марина Вільямс (Endemol), Наомі Кох (Zodiak), Анне Кірсипуу (FremantleMedia).

 

Також у програмі заходу - скринінги форматів, у тому числі прем'єри. Окрім перелічених компаній у скринінгу будуть формати від BBC, DRG, Warner Brothers, CBS, Rai, 2waytraffic, Fuji Creative Corporation, Eyeworks, ITV Studios.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6294
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду