detector.media
30.08.2011 13:24
На Кiev Media Week виступлять Марина Вільямс, представники Sparks Network, Zodiak і FremantleMedia

Під час конференції-скринінгу «Формат-шоу», яка відбудеться 14 вересня у рамках Кiev Media Week, буде представлено телеформати від понад 20 виробників. Також, повідомляють організатори заходу, представники компаній-виробників виступлять із доповідями про сучасну індустрію телеформатів.

 

Потенційно однією з найцікавіших організатори вважають презентацію президента ізраїльської компанії Armoza Formats Аві Армози. Він розповість про те, як «формати перетинають кордони не лише держав, але й ламають звичні рамки жанрів і поширюються численними медіа платформами, змінюючи традиційні моделі телевізійного бізнесу».

 

Нікола Зюдерлунд, президент Sparks Network, виступить з доповіддю на тему «Світова ТБ-індустрія. Чи є в ній місце для України?».

 

Аксель Бьом з SevenOneInternational розповість про гібридні (на перетині різних жанрів) формати і проілюструє це прикладами з різних країн світу.

 

Тім Кресценті, президент Small World IFT, поділиться досвідом пошуку та виведення на міжнародний ринок форматів із нетрадиційних аудиторій, а також підкаже, як застосувати цей досвід щодо України.

 

Тімур Вайнштейн, генеральний продюсер «ВайТ Медіа», допоможе розібратися у питання: чи є бум адаптацій на нашому ринку випадковістю чи закономірністю розвитку?

 

Також зі спеціальними доповідями виступлять Марина Вільямс (Endemol), Наомі Кох (Zodiak), Анне Кірсипуу (FremantleMedia).

 

Також у програмі заходу - скринінги форматів, у тому числі прем'єри. Окрім перелічених компаній у скринінгу будуть формати від BBC, DRG, Warner Brothers, CBS, Rai, 2waytraffic, Fuji Creative Corporation, Eyeworks, ITV Studios.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY