«1+1» зняв серію відеороликів до 20-річчя Дня Незалежності (+ВІДЕО)

23 Серпня 2011
11431
23 Серпня 2011
19:40

«1+1» зняв серію відеороликів до 20-річчя Дня Незалежності (+ВІДЕО)

11431
«1+1» зняв серію відеороликів до 20-річчя Дня Незалежності (+ВІДЕО)

До ювілею святкування Незалежності України телеканал «1+1» зняв серію 10-секундних відеороликів, у яких гімн України виконують на автомобільних клаксонах, гудках пароплаву, дзвінках у двері та інших немузичних інструментах. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Відео знімав департамент дизайну «1+1», режисер проекту - Роман Деріга (арт-директор каналу), оператор - Сергій Півненко. Автор ідеї - Віталій Панасюк.

 

Знімальна група побувала в дев\'яти регіонах, зйомки тривали понад три тижні. Усі ролики зняті без залучення професійних акторів - героями сюжетів стали звичайні українці. Для зйомки проїзду ретромопедів у Києві канал зібрав спеціальних флешмоб, на який приїхали понад 50 добровольців. Прихід пароплаву в гавань знімали в Одесі, а капітана на мостику - в Києві.

 

 


 

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11431
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Плагиат
4632 дн. тому
Обычный плагиат. Это уже делали на телевидении в Чили в середине 80-х. Автор идеи - киевский школьник Виталий Панасюк. :-)
вввв
4633 дн. тому
клевая идея
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду