detector.media
21.08.2011 14:07
Турчинов готовий ігнорувати шоу Савіка Шустера та Євгенія Кисельова

Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов готовий ігнорувати і не брати участь у суспільно-політичних ток-шоу «Інтера» та Першого національного, якщо опозиційні сили приймуть таке рішення. Про це він заявив в інтерв'ю «Радіо Свобода».

 

Олександр Турчином переконаний, що «Велика політика» з Євгенієм Кисельовим та «Шустер Iive» редагують у Адміністрації Президента.

 

«Що стосується самих шоу, то давайте говорити об'єктивно: вони повністю відредаговані, і режисура також не належить ведучим, які презентують ці програми. Це вже фактично технології пропаганди, які відпрацьовує Адміністрація президента, - сказав він. - У першу чергу це стосується каналу "Інтер". У той же час вже можна прогнозувати і Перший національний. І я переконаний, що саме вони будуть продовжувати робити варіант, коли будуть вибірково запрошувати тих опозиціонерів, які вважаються...».

 

Пан Турчинов зауважив, що якби Комітет опору диктатурі ухвалив рішення у зв'язку з обмеженням свободи слова в Україні ігнорувати такі шоу, він би не став ходити на них. І вважає таке рішення правильним.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY