«Інтер» запустить 4 нових канали через супутник

19 Серпня 2011
8336
19 Серпня 2011
14:04

«Інтер» запустить 4 нових канали через супутник

8336
«Інтер» запустить 4 нових канали через супутник

Група «Інтер» планує запускати свої новостворені канали «Чистий прибуток», «Мелорама», «Новини ТВ», «Спорт ТВ» у супутнику та кабелі. Про це «Детектор медіа» повідомив заступник голови правління «Інтера» Сергій Амелічев.

 

«На супутник плануємо, але будемо дивитись, як розвиватиметься цифрове телебачення та увага користувачів до цифри. Якщо все ж таки воно розвиватиметься повільно, тоді ми активно розвиватимемо канали у кабелі та через супутник. А якщо на цифру стануть швидко переключатись, тобі будемо максимум в HDTV», -  зазначив він.

 

Поки що група не прийняла рішення щодо часу запуску. Але у найближчі два місяці, за словами Сергія Амелічева, вони не з'являться.

 

З цих каналів у першу чергу «Інтер» займатиметься розвитком «Новини ТВ».

 

Нагадаємо, група «Інтер» подавала заявку до Нацради на участь каналів «Чистий прибуток», «Мелорама», «Новини ТВ» та «Спорт ТВ» у конкурсі на вільні місця в цифрових мультиплексах (багатоканальні телемережі МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5) із загальнонаціональним покриттям. Однак частот вони не отримали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8336
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4604 дн. тому
Запустит, и закроет их через пару месяцев, как было с интер HD
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду