Мирославу Гонгадзе викликають до суду у справі Пукача

11 Серпня 2011
11658
11 Серпня 2011
17:59

Мирославу Гонгадзе викликають до суду у справі Пукача

11658
Представник інтересів вдови журналіста Георгія Гонгадзе Валентина Теличенко заявила про це клопотання
Мирославу Гонгадзе викликають до суду у справі Пукача

Мирославу Гонгадзе хочуть викликати на наступне засідання суду в справі екс-глави Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача. Таке клопотання заявила представник інтересів вдови журналіста Георгія Гонгадзе Валентина Теличенко, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

«Я була змушена заявити клопотання про те, що на наступному судовому засіданні Мирослава сподівається з'явитися для того, щоб захищати інтереси», - сказала вона.

 

«Я не можу взяти на себе відповідальність брати участь у такому судовому процесі, що має чіткі ознаки незаконності на кожному своєму засіданні, і за таких обставин належно захищати інтереси Мирослави Гонгадзе не можу», - заявила пані Теличенко, додавши, що суд надав їй час до 17.20 11 серпня поїхати і взяти електронну адресу Мирослави Гонгадзе для того, щоб їй було відіслане запрошення для участі в судовому засіданні.

 

Як писала «Українська правда», Олексія Пукача судять у закритому режимі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11658
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду