Нацрада подовжила ліцензію ТЕТу на 7 років

10 Серпня 2011
12430
10 Серпня 2011
15:14

Нацрада подовжила ліцензію ТЕТу на 7 років

12430
Нацрада подовжила ліцензію ТЕТу на 7 років

Національна рада з питань радіомовлення продовжила ліцензію телеканалу ТЕТ на 7 років. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 10 серпня.

 

Член Нацради Лариса Мудрак зазначила, що ліцензія №11-45 від 29.11.2001 року на мережу з 85 каналів продовжена за умови переходу компанії на цифру.

 

Нагадаємо, окрім цього канал ТЕТ має ще дві ліцензії: на ТВК 21 у місті Марганці та на ТВК 42 у Києві. Перша ліцензія діє до 2014 року, а друга до 2013 року.

 

За словами пані Мудрак, результати перевірки позитивні: «Нечисельні порушення взяті до відома. Зауважень немає».

 

Член Нацради Оксана Головатенко зазначила: «Прекрасний телеканал для дівчат. Дивлюсь, і він мені подобається». А у відповідь на запитання генерального продюсера ТЕТу Ірини Костюк: «Лунтіка дивитесь?» відповіла: «Улюблений мультфільм».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12430
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду