Департамент продажів Star Media очолила Олеся Славова

4 Серпня 2011
8558
4 Серпня 2011
14:36

Департамент продажів Star Media очолила Олеся Славова

8558
Департамент продажів Star Media очолила Олеся Славова

У топ-менеджментів групи компаній Star Media відбулися кадрові зміни. Наталя Чуркіна залишила посаду керівника департаменту продажів і першого заступника директора ТОВ «Стар Медіа Дистрибушн». З 1 серпня керівником департаменту стала Олеся Славова. Про це повідомляє піар-служба Star Media.

 

Олеся Славова працює в Star Media з моменту заснування. Вона куруватиме напрямок дистрибуції і продажів на всіх територіях поширення контенту, виробленого групою, а також теле- і кіноконтенту, взятого на дистрибуцію. Клієнтами департаменту продажів Star Media є телеканали Росії, СНД, Східної і Центральної Європи, Китаю, США, Близького Сходу, а також компанії-дистрибутори, яке реалізують контент на DVD і new media, в інтернет-кінозалах. Щорічно Star Media бере участь у телеринках MIPTV, MIPCOM, DISCOP, Moscow Teleshow та інших.

 

За словами голови ради директорів Star Media Влада Ряшина, Наталя Чуркіна пішла за обопільною згодою: «Рішення було прийняте обопільно і наразі є найбільш ефективним як з точки зору розвитку кар\'єри самої Наталі, так і з точки зору подальшого розвитку бізнесу. Але відхід Наталі з компанії зовсім не означає повного припинення нашої співпрацю - зараз ми обговорюємо можливості взаємодії на новому витку партнерства».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8558
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду