Дмитра Белянського призначено директором з розвитку мультимедіа «Сегодня Мультимедіа»

1 Серпня 2011
13127
1 Серпня 2011
18:24

Дмитра Белянського призначено директором з розвитку мультимедіа «Сегодня Мультимедіа»

13127
Дмитра Белянського призначено директором з розвитку мультимедіа «Сегодня Мультимедіа»

З 1 серпня директором з розвитку мультимедіа ПрАТ «Сегодня Мультимедіа» буде Дмитро Белянський. Як повідомляється у прес-релізі видавництва, це нова посада, відкрита з метою створення конвергентної редакції.

 

Нагадаємо, раніше Дмитро Белянський був заступником головного редактора, креативним директором журналу «Профиль», закритого на початку липня 2011 року. Колишній головний редактор цього журналу Олена Громницька нещодавно очолила «Сегодня мультимедіа».

 

У 2009 році він розробляв проект інформаційно-аналітичної служби телеканалу «Інтер». Як політтехнолог співпрацював на виборах з різними політичними силами.

 

«Переход на мультимедийность  невозможен без формирования новых стандартов работы журналистов и изменения принципов редакционной работы, которые будут производиться поступательно и, прежде всего, на основе пожеланий коллектива, создавшего газету №1 в Украине. Профессия остается профессией, современной должна стать редакция - речь идет об изменении способов доставки контента», - так прокоментував пан Белянський своє призначення у прес-релізі.

 

Генеральний директор і шеф-редактор «Сегодня Мультимедіа» Олена Громницька зазначає, що зараз, за умов унікального конкурентного середовища на ринку, видавництво готове робити багато цікавих та важливих проектів, які довгостроково його капіталізують і зроблять безперечним лідером.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду