В Одесі покусали редактора медіахолдингу «Одеса» та оператора «Репортера»

1 Серпня 2011
14266
1 Серпня 2011
16:02

В Одесі покусали редактора медіахолдингу «Одеса» та оператора «Репортера»

14266
У редактора травми вуха, а в оператора – фаланги пальця правої руки
В Одесі покусали редактора медіахолдингу «Одеса» та оператора «Репортера»

Міліція 30 липня затримала жителя Київської області, який покусав двох представників ЗМІ в Одесі. Про це повідомив представник головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області, пише інтернет-видання Comments.ua з посиланням на «Українські новини».

За його словами, 29-річний безробітний підозрюваний вночі, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, напав на редактора медіахолдингу «Одеса» і оператора телекомпанії «Репортер» (Одеса).

 

Напад стався під час рок-вечірки на пляжі.

 

У 31-річного редактора Максима Войтенка значно пошкоджено праве вухо, у 44-річного оператора Олександра Хохлова - фаланга пальця правої руки.

 

Пан Войтенко госпіталізований. Затриманого доставлено до Київського районного відділення міліції Одеси, проти нього можливо буде порушено кримінальну справу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду