«Холостяк» Чмерковський вестиме шоу «Куб» на СТБ

1 Серпня 2011
25264
1 Серпня 2011
15:05

«Холостяк» Чмерковський вестиме шоу «Куб» на СТБ

25264
«Холостяк» Чмерковський вестиме шоу «Куб» на СТБ

Ведучим ігрового шоу «Куб» на СТБ буде головний герой реаліті-шоу «Холостяк» Максим Чмерковський. Про це повідомляє сайт «Медіаняня». Цю інформацію виданню підтвердили у прес-службі.

 

Раніше «Дуся» писала про участь Максима Чмерковського у зйомках танцювального шоу СТБ «Танцюють всі!».

 

Нагадаємо, у проекті «Куб» за британським форматом The Cube учасники виконують різні завдання у скляному кубі розміром 4х4х4 метри, який розташований у центрі студії. За правилами, гравець отримує визначений грошовий приз за кожне виконане завдання, а головна винагорода становить 250 тис. грн.

 

Як писала ТК, канал СТБ придбав формат The Cube у дистрибуційної компанії All3Media під час міжнародного ринку телеконтенту MIPTV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25264
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4650 дн. тому
Ой, скажите, а для нашего дяди Фимы на вашем СТБ нет никакой передачи? Он тоже хочет шьото вести, тоже живет на Брайтоне и тоже таки с Одэссы! :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду