Star Media знімає для «Інтера» фільм «Три дні лейтенанта Кравцова»

31 Липня 2011
7701
31 Липня 2011
10:55

Star Media знімає для «Інтера» фільм «Три дні лейтенанта Кравцова»

7701
Star Media знімає для «Інтера» фільм «Три дні лейтенанта Кравцова»

Компанія Star Media розпочала зйомки фільму «Три дні лейтенанта Кравцова». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

За жанром картина буде воєнною драмою. Роботу над створенням фільму ведуть автор сценарію  Олексій Тимошкін, режисер Олександр Даруга, продюсери Влад Ряшин та Віталій Бордачєв та інші. Головну роль зіграє молодий російський актор Олексій Воробйов.

 

За сюжетом картини, командир зводу 18-тирічний лейтенант Кравцов прибуває в діючу армію. «Військова доля, в середньому, відміряла таким лейтенантам всього три дні життя. За цей час, Кравцов повинен стати командиром для своїх солдатів і повести їх на безнадійну атаку, для порятунку полку... Чи зможе він вижити в ці три дні? Адже це так несправедливо - помирати таким молодим», - зазначається у повідомленні.

 

Прем\'єра фільму запланована в Україні на «Інтері», а в Росії - на «Россия 1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7701
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду